Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ευχές για τη νέα χρονιά από τον αγαπημένο καλλιτέχνη όλων των εποχών Γιάννη Βασιλείου.! (Vid)

Ο Γιάννης Βασιλείου μετράει ατελείωτες δισκογραφικές επιτυχίες. 

Γεννημένος στην Ελλάδα και σε ηλικία των 5 ετών βρέθηκε στην Αμερική μαζί με την οικογένεια του για να βρει την τύχη του. Σπούδασε γυμναστής δουλεύοντας αρχικά στην Νέα Υόρκη και μετά στο Bronx ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με το τραγούδι. 

Στο επόμενο διάστημα 
δημιούργησε δικό του γκρουπ και έπαιζε μοντέρνα μουσική ανοίγοντας το πρόγραμμα στις συναυλίες των Rolling Stones καθώς και για έναν ολόκληρο χρόνο δούλεψε στο Λας Βέγκας δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως αυτό του Φρανκ Σινάτρα
Μετά από τόση επαγγελματική καλλιέργεια και τριβή & ζώντας το νέγρικο ρυθμό γκόσπελ, ο Γιάννης ένιωσε να θέλει να παντρέψει αυτό το ρυθμό με το ελληνικό τραγούδι. Έτσι όταν πλέον ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα δούλεψε ως γυμναστής στο Αμερικάνικο Κολέγιο της Αγ. Παρασκευής στην Αθήνα αλλά το δαιμόνιο της μουσικής δεν τον άφηνε σε ησυχία. 

Ύστερα από οκτώ ολόκληρα χρόνια ήρθε η επιτυχία στην καριέρα του με τον δίσκο «ΦΗΜΕΣ» ενώ προηγουμένως συνεργάζεται με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου τότε όπως ο μεγάλος Μανώλης Αγγελόπουλος και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.
ο Γιάννης Βασιλείου έχει κατέκτησε την πρώτη θέση ερμηνείας ανάμεσα σε 32 ευρωπαϊκές συμμετοχές ενώ στην τόσο πλούσια καριέρα του έχει συνολικά 27 δισκογραφικές δουλειές από τις οποίες οι 10 χρυσοί δίσκοι και 1 πλατινένιος με την μεγάλη επιτυχία «Καμπριολέ».

Στο παρόν τον συναντήσαμε σε μια από τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, μάθαμε όλα τα καλλιτεχνικά νέα του & αποκτήσαμε λίγη σοφία παραπάνω από όσα μας ευχήθηκε για το 2019.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.!



Συνέντευξη & Video: Νικολέτα Κουλέτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com