Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Η συνέντευξη του Γιάννη Κότσιρα στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Με αφορμή την άφιξη του Γιάννη Κότσιρα στην πόλη της Λάρισας για μια και μόνο συναυλία  την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, το larissorama κατάφερε να αποσπάσει δώδεκα ερωτήσεις του μεγάλου ερμηνευτή για το τι θα ακούσουμε, τι θα δούμε, ποιες οι απόψεις του  για τους Λαρισαίους και ποιες οι απόψεις του για την πολιτική.

Τι σημαίνει "Ψεύτης καιρός" που είναι και  η τελευταία του δισκογραφική επιτυχία και πως προέκυψε το όνομα;

Πάμε να τα δούμε όλα αυτά  μαζί στην αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε, ...τρεις ημέρες πριν την μεγάλη συναυλία στην πόλη μας.

Η συνέντευξη του Γιάννη Βασιλείου στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

"Η Αγάπη του κόσμου της Λάρισας με κρατάει τόσα χρόνια σε αυτή την πόλη". 

Ο Γιάννης Βασιλείου είναι ένας καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις.

Eιλικρινήςκαυστικός και με πολλές εμπειρίες στον κόσμο της νύχτας , ενεργός για σχεδόν τριάντα χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία και καταξιωμένος καλλιτεχνικά, καταφέρνει και μέχρι σήμερα να γεμίζει νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, να ξεσηκώνει τον κόσμο με τις επιτυχίες του και να τραγουδάει κατακτώντας το Ελληνικό κοινό όπου σταθεί και όπου βρεθεί...

Πάμε να δούμε μαζί όσα μας είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε!

Η συνέντευξη του Σταύρου Φωτιάδη, της Μαριέττας Βίτσου και του Νίκου Μπάου στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Ο Σταύρος Φωτιάδης, η Μαριέττα Βίτσου και ο Νίκος Μπάος είναι τα τρία μεγάλα ονόματα του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης 
"9/όγδοα" στην Γιάννουλη.

Ο Σταύρος κατάγεται από το "χαμηλό"του Κιλκίς, η Μαριέτα από το Πήλιο και ο Νίκος από την Λάρισα, και οι τρεις καλλιτέχνες συνεργάζονται τον τελευταίο χρόνο μαζί και αποτελούν την "μαγιά" της διασκέδασης στην πίστα του "9/όγδοα" στο 3ο χλμ. Γιάνουλης - Λάρισας.

Στην συνέντευξη που παραχώρησαν στο larissorama.gr μιλήσαμε για την καταγωγή τους, τα πρώτα τους βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, για συνεργασίες με επώνυμα ονόματα, για τα δισκογραφικά τους βήματα, για τις ατέλειωτες νύχτες που έχουν ζήσει στο καλλιτεχνικό "σανίδι", για την χημεία μεταξύ τους, την "νύχτα", την διασκέδαση στην πόλη μας και για πολλά πολλά άλλα.

Πάμε να τους γνωρίσουμε καλύτερα στην συνέντευξη που είχαμε και με τους τρεις καλλιτέχνες στο βίντεο που ακολουθεί:

Η συνέντευξη του Σάκη Ράμη στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photos&Video)

Ο Σάκης Ράμης τα τρία τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην πόλη της Λάρισας.
Με σημαντικές σπουδές στον χώρο της μουσικής κατάφερε και εδραιώθηκε επαγγελματικά στο Ελληνικό καλλιτεχνικό στεραίωμα.

"Τελευταία" τον συναντάμε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε μεγάλες τηλεοπτικές εκπομπές και σε νυχτερινά μαγαζιά, ακούγοντας το τελευταίο του δισκογραφικό κομμάτι "Τι μου ζητάς" με την σφραγίδα του Ηλία Φιλλίππου και της Heaven.

Σάκη από που είναι η καταγωγή σου;

Η συνέντευξη του Κοσμά Βαρελά στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Ο Κοσμάς Βαρελάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα.
Η καλλιτεχνική του φλέβα είχε αρχίσει να σκιαγραφείτε από την ηλικία των πέντε ετών, παίρνοντας μουσικά ερεθίσματα από τον πατέρα του, τον τραγουδιστή Θοδωρή Βαρελά. 

Στην ηλικία των επτά ξεκίνησε τα πρώτα του μαθήματα στο αρμόνιο και στην συνέχεια ασχολήθηκε με την κιθάρα. Στα εικοσιέξι του ανέβηκε στην μουσική σκηνή και μέχρι σήμερα συνεχίζει να εντυπωσιάζει τον νεανικό κοινό της Λάρισας που τον ακολουθεί και τον αποθεώνει σε κάθε του εμφάνιση στην πίστα του Βαρελάδικου.
Έχει  στο ενεργητικό του 3 cd singles, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και τέταρτο μουσικό κομμάτι, γραμμένο από τον συνθέτη Βασίλη Δαραμούσκα, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ένα από τα όνειρα του Κοσμά Βαρελά είναι να τραγουδίσει σε μεγάλες πίστες σε Αθήνα  & Θεσσαλονίκη.

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από την τηλεοπτική συνέντευξη που μας παραχώρησε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η συνέντευξη του Λαρισαίου σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαλανούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα.
Από τα σχολικά του χρόνια γνώριζε ότι ήθελε να γίνει σκηνοθέτης και ακόλουθησε το όνειρό του πιστά. 


Σπούδασε στην σχολή κινηματογράφου και τηλεόρασης του Λυκούργου Σταυράκου στην Αθήνα, και μετά τις σπουδές του απορροφήθηκε επαγγελματικά από όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της Ελληνικής τηλεόρασης, σκηνοθετόντας τις πιο γνωστές εκπομπες όπως το "Όλα 8", και όλες τις επόμενες εκπομπές "Όλα" με το Θέμο Αναστασιάδη, το "Chef στον αέρα", το "Joy it's inside you" το "Golden barista"κ.α., ...τηλεπαιχνίδια, εvents, τηλεοπτικές σειρές και μια ταινία μικρού μήκους με τον Αλέξη Γεωργούλη.

"Σήμερα" σκηνοθετεί το γνωστό τηλεπαιχνίδι ο "Τροχός της τύχης" με τον Πέτρο Πολυχρονίδη & την Τζούλια Νόβα στο Star, το "Chef στον αέρα" με την Ελένη Ψιχούλη στον Skai, ενώ μόλις ολοκλήρωσε και την τηλεοπτική εκπομπή "Μιλώντας για θέατρο" με τον Γιάννη Μπέζο στην Ερτ.

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από την τηλεοπτική συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Η συνέντευξη του Τζίμη Πανούση στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Ο Τζίμης Πανούσης και το ροκ κουαρτέτο"Πεταμένα λεφτά" βρέθηκαν στην Λάρισα για να παρουσιάσουν το δράμα εποχής λεγόμενο "Mouniall"

O "Τζιμάκος", όπως τον αποκαλεί ο περισσότερος κόσμος που τον αγαπάει, o οποίος έχει μακρά πορεία στη μουσική, έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και με τον κινηματογράφο, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του και στο συγγραφικό χώρο, με έξι βιβλία που έκαναν αίσθηση. 

Βασικό χαρακτηριστικό της καλλιτεχνικής του διαδρομής, είναι η σατυρική  διάθεση και το χιούμορ του, απέναντι στα κακώς κείμενα.

Πάμε να παρακολουθήσουμε μια προς μια τις καυστικές απαντήσεις που μας έδωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η συνέντευξη του Μάκη Τσίκου στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&video)

Ο Μάκης Τσίκος, το ανερχόμενο αστέρι στο κλαρίνο, γεννήθηκε στον Καναδά και στην ηλικία των 8 ετών ήρθε στην Ελλάδα.

Η καταγωγή του είναι από το Μορφάτι Θεσπρωτίας, οικογενειακώς όμως μεταφέρθηκαν στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών πριν πολλά χρόνια, όπου ο Μάκης έμεινε με τους γονείς του έως την ηλικία των 20 ετών και στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα, για να εργαστεί στο κέντρο διασκέδασης ''Αγρίμια", όπου βρίσκεται ανελλιπώς έως και σήμερα τα τελευταία 14 χρόνια της επαγγελματικής του ζωής.

Το 2012 κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "Deep feelings" και

αυτή τη στιγμή ετοιμάζει την δεύτερη δουλειά του σε στυλ ''έθνικ'', όπως και η πρώτη, η οποία ολοκληρώνεται σε ένα τρίμηνο περίπου και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα όπως και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

To larissorama τον συνάντησε στο κτήμα "Βερσαλίες" μαζί με τον Γιάννη Καψάλη και την Γιώτα Γρίβα.

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα, στην συνέντευξη που μας έδωσε, στο βίντεο που ακολουθεί:

Η συνέντευξη του Φώτη Κύρκου στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Ο Φώτης Κύρκος είναι μουσικός και παίζει από μικρή ηλικία Τουμπελέκι, νταούλι και άλλα μουσικά κρουστά και πνευστά όργανα.

Τον συναντήσαμε με βροχερό καιρό σε επώνυμο καφέ της πλατείας Νεάπολης Λάρισας και τον ρωτήσαμε για όλα εκείνα τα στοιχεία, που τον κάνουν μοναδικό σαν μουσικό, καθώς και για το πως μπορεί ένας τόσο νέος άνθρωπος, να "στέκεται" επαγγελματικά δίπλα σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη, όπως ο Γιάννης Βασιλείου!

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα, στην συνέντευξη που μας έδωσε, στο βίντεο που ακολουθεί:

Η συνέντευξη των "Εναλλάξ" στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Οι "Εναλλάξ" δημιουργήθηκαν το 2010 στη Λάρισα από τον Λευτέρη Βουλγαράκη.
Είναι ένα Ροκ συγκρότημα με Ελληνικό στίχο που μετά από ανακατατάξεις στο δυναμικό της μπάντας και την αποχή ενός χρόνου από την μουσική σκηνή ξεκίνησαν πάλι τις εμφανίσεις τους.


Έχουν συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες για τα ελληνικά δρώμενα όπως ο Μπάμπης Στόκας, ο Κώστας Παρίσσης, ο Δημήτρης Πουλικάκος, οι Εκείνος &  Εκείνος, τα Υπόγεια

H συνέντευξη του Δημήτρη Τσιανάκα,διευθυντή της δισκογραφικής εταιρίας "Real music" στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo)

Συνέντευξη: Νικολέτα Κουλέτσιου.

Το larissorama βρέθηκε στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρίας Real Music, με τον κ. Δημήτρη Τσιανάκα ιδιοκτήτη της εταιρίας και του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης Caramela live, παρουσία και του συνιδιοκτήτη κ. Κωνσταντίνου Τσιανάκα και των υπόλοιπων στελεχών της εταιρίας,επικεντρωθήκαμε σε θέματα που αφορούν τόσο τα κέντρα διασκέδασης και την κρίση όσο και για την δισκογραφία.

Κύριε Τσιανάκα ομολογουμένως η Real Music έχει μπει πολύ δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της χώρας,πού οφείλετε αυτή η επιτυχία; 

Η συνέντευξη του Νίκου Απέργη στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Τον συναντήσαμε στο SUITE 33...λίγο πριν το ξεκίνημα της σημερινής του εμφάνισης, μέσα στα φώτα, στις ετοιμασίες και σε όλη τον αδιάκοπο χαμό ρυθμίσεων και πρόβας που συμβαίνει πριν απο ένα τόσο δυνατό   live.


Ο Νίκος Απέργης, μας καλοδέχτηκε γεμάτος ενέργεια, έτοιμος για το αποψινό του ραντεβού με όλους εμάς τους Λαρισαίους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com