Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Η συνέντευξη του Λευτέρη Μποτάκη στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Λευτέρης Μποτάκης είναι μόλις 25 ετών ...γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ημαθία και συγκεκριμένα σε ένα χωριό που ονομάζεται "Καψοχώρι", το χωριό του Χρήστου Νικολόπουλου, όπως μας είπε ο ίδιος.

Η σχέση του με το τραγούδι ήταν κυρίως καρμική και η αγάπη του γι’ αυτό μεγάλη. 

Μετά από έξι χρόνια πορείας σαν πληκτράς, άρχισε να ασχολείτε με το τραγούδι, και από εκεί και μετά αρχίζει σταθερά να απλώνεται ο δρόμος της επιτυχίας του με εμφανίσεις σε διάφορες πίστες του νομού Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης, και ξεκινά να συνεργαζεται με κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα αλλά και με πιο σύγχρονους καλλιτέχνες όπως η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ο Διονύσης Μακρής κ.ά.

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από την συνέντευξη που  μας παραχώρησε...

Η συνέντευξη του Πέτρου Ίμβριου στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Ο Πέτρος Ίμβριος είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης με πολύ μεγάλη πορεία στα Ελληνικά καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, σαν τραγουδιστής, μουσικός αλλά και συνθέτης.

Γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη 
της Γερμανίας. ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του στα 12 χρόνια του μαθαίνοντας ακορντεόν. Στα 15 του ιδρύει το πρώτο του συγκρότημα με το όνομα "Γαλήνη" στο οποίο παίζει keyboards και τραγουδάει

Στα 18 του τελειώνοντας το Ελληνικό λύκειο Στουτγάρδης δίνει εξετάσεις και περνάει στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο οικονομικό τμήμα της νομικής. Παράλληλα, φοιτεί στο συγχρονο ωδείο Θεσσαλονίκης παρακολουθώντας μαθήματα κλασσικής και τζαζ αρμονίας τραγουδιού, αντίστηξης και Φούγκας. Ερασιτεχνικά στην αρχή και αργότερα επαγγελματικά ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Εμφανίζεται στη συμπρωτεύουσα για αρκετά χρόνια σε πολλά μαγαζιά, στην αρχή σαν μουσικός και μαέστρος και μετέπειτα σαν τραγουδιστής.

Πάμε να δούμε όλα όσα μας ανέφερε για την σημερινή καλλιτεχνική του πορεία και ζωή στην συνέντευξη που ακολουθεί:

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com