Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Η συνέντευξη της Μαρίας Μπέλλου και του Μάκη Καψάλη στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Η Μαρία Μπέλλου και ο Μάκης Καψάλης, είναι δύο γνωστοί καλλιτέχνες στο ευρύ κοινό της Θεσαλλίας, της Μαγνησίας και γενικότερα... για τον αστείρευτο επαγγελματισμό και το κέφι που διαθέτουν στην πίστα.

Η τύχη τους ένωσε καλλιτεχνικά στο "σανίδι" το 2015 και από τότε έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι στην ζωή αλλα και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Στις 14 Φεβρουαρίου 2017 επισφράγισαν την αδερφική φιλία-συνεργασία τους με το ντουέτο που κυκλοφόρησαν με τίτλο "Οι 2 είμαστε 1" σε στίχους – μουσική του Βαγγέλη Καψάλη και εκ'τοτε ενώθηκαν και με τα καλλιτεχνικά δεσμα.

Ας δούμε τι είπαν για την σχέση τους, τα επαγγελματικά τους βήματα, τα πρώτα ξεκινήματα και τα όνειρα τους στην συνέντευξη που μας παραχώρησαν...

Η συνέντευξη του Δημήτρη Κοντολάζου στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Ο Δημήτρης Κοντολάζος, αποτελεί έναν σπουδαίο καλλιτέχνη με μεγάλη καριέρα, και διαχρονικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Η καριέρα του ξεκινάει από 
το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και τον ίδιο να γίνεται ευρέως γνωστός την δεκαετία του 1980. Σπουδαίοι δημιουργοί τον εμπιστεύονται και του χαρίζουν πολύ μεγάλες επιτυχίες, βλέποντας στο πρόσωπο του έναν καλλιτέχνη που είχε έρθει για να μείνει και να αφήσει το δικό του στίγμα στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Το Λαρισόραμα βρέθηκε κοντά στον μέγα καλλιτέχνη Δημήτρη Κοντολάζο και κατάφερε να μάθει όλα τα τελευταία νέα του!

Πάμε να δούμε τι μας εκμυστηρεύτηκε στην συνένετυξη που ακολουθεί...

Η συνέντευξη του Αλέκου Ζαζόπουλου στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα, κατάγεται από μουσική οικογένεια και σε ηλικία 14 χρόνων πρωτοτραγούδησε μπροστά σε κοινό, στο πλευρό του πατέρα του που ήταν μουσικός.

Σε ηλικία 15 χρονών πήγε στην εκπομπή της ΕΡΤ "Nα η ευκαιρία" τραγουδώντας ένα ποντιακό τραγούδι και μετά από λίγο καιρό ηχογραφεί τον πρώτο του δίσκο με ποντιακά τραγούδια. Εμφανίζεται σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Πτολεμαΐδας, στο πλευρό του πατέρα του πάντα, ενώ ταυτόχρονα δίνει εξετάσεις και περνάει στην Γεωπονική σχολή του αριστοτέλειου πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Όμως η αγάπη του για τη μουσική, και για το τραγούδι ειδικότερα ήταν τόσο μεγάλη που αρχίζει πλέον να εμφανίζεται επαγγελματικά σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, ενώ δέχεται προτάσεις και από μαγαζιά της Αθήνας. Τελικά το 1995 κατεβαίνει στην πρωτεύουσα όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα. Από τότε έως και σήμερα δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τις live εμφανίσεις του!

Πάμε να δούμε τι μας είπε ο ίδιος για την ζωή του ως καλλιτέχνης αλλα και για την καθημερινότητά του,στην συνέντευξη που μας παραχώρησε.

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com