Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Αφιέρωμα: Η διασκέδαση στα παράλια της Λάρισας μέσα από Βίντεο & Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι θα το γλεντήσουμε μαζί με φίλους και καλή παρέα στα beach bar στα παράλια του Νομού Λαρίσης με εξωτικά cocktails, δροσερούς καφέδες, smoothies, νόστιμα snacks αλλά και κάθε μέρα και μ'ένα πάρτυ με πολύ ανεβαστική μουσική, χορό στα bar και ενέργεια στο φουλ.

Το www.larissorama.gr έκανε "tour" στα περισσότερα beach bar στα παράλια και σας παρουσιάζει μέσα από βίντεο και φωτογραφίες, τα καταστήματα που φημίζονται ως σημεία αναφοράς των Λαρισαίων επισκεπτών και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον γενικότερα της Θεσσαλίας αλλά και όλης της Ελλάδας, καθώς οι επιχειρήσεις στον Νομό μας προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα, μουσικής προϊόντων και υπηρεσιών.

Δείτε όλα τα beach bar στα παράλια του Νομού Λάρισας και Πιερίας παρακάτω...
Το www.larissorama.gr σας εύχεται καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, καλή διαμονή, καλή διασκέδαση και καλές βουτιές...

Η συνέντευξη του Κώστα Δόξα στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Τον γνωρίσαμε μέσα από την μεγάλη επιτυχία του "Έρωτας Κλέφτης"
Ο Κώστας Δόξας ασχολείται εδώ και είκοσι περίπου χρόνια με την μουσική και έχει καταφέρει αν αναδεχθεί και να τραγουδήσει πολύ όμορφα κομμάτια. Είναι ανιψιός του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή και αδερφός του Άκη Δείξιμου.

 Μικρός είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον Μίκη Θεοδωράκη, και να κερδίσει το πρώτο του βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Τραγουδιού της Unicef, όταν συμμετείχε σε παιδική χορωδία με την οποία τραγούδησε σε πολλά θέατρα και εκδηλώσεις.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις πίστες, την σεζόν 1996-1997 στο Rex με τον Νότη Σφακιανάκη, ενώ στην καριέρα του έχει σταθεί δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή, ο Στέλιος Ρόκκος και άλλοι αναγνωρισμένοι τραγουδιστές.

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com