Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Η συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Μετά από δέκα χρόνια ακούσιας απουσίας από περιοδείες, ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής από αρχές Μαίου σε μια μίνι περιοδεία σε 15 πόλεις σταθμούς, και κατάφερε να κάνει το ακατόρθωτο δυνατό. 

Να χαρίσει άφθονο γέλιο σε αρκετούς από όσους επιθυμούσαν να τον δουν και να τον απολαύσουν από καιρό, αφού ο αριθμός παραστάσεων ήταν περιορισμένος και εμφανίστηκε για 2 και μόνο παραστάσεις ανά σταθμό.

Βρεθήκαμε κοντά του και μάθαμε όλα τα τελευταία νέα για τα επαγγελματικά βήματά του Μάρκου Σεφερλή αλλά και για το πως καταφέρνει κάθε φορά να μας αιφνιδιάζει με την μια παράσταση να διαδέχεται την επόμενη χωρίς σταματημό. 

Η συνέντευξη του Γιώργου Λαμπάτου στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Ο Γιώργος Λαμπάτος άρχισε την καριέρα του ως μουσικός σε παιδικές παραστάσεις, αλλά γρήγορα πέρασε στο εμπορικό θέατρο και στην τηλεόραση, από όπου έγινε δημοφιλής στο ελληνικό κοινό μέσα από συνεργασίες του με καταξιωμένους του χώρου καλλιτέχνες όπως ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Στάθης Κακκαβάς κ.α.

Η συνέντευξη του Λευτέρη Πανταζή στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ένας από τους πρώτους «διασκεδαστές» που έχει υπάρξει στις Ελληνικές πίστες τις τελευταίες δεκαετίες και είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους Έλληνες τους εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού. Έχει δισκογραφικά περισσότερους από 40 δίσκους, από τους οποίους οι 27 είναι προσωπικοί, ενώ μετράει πλήθος πλατινένιων και χρυσών δίσκων που το σύνολο των πωλήσεων των δίσκων και των CD του υπολογίζεται ότι αγγίζει τα 4.000.000 ! 

Δεν υπάρχει γωνιά της γης λοιπόν με ελληνική κοινότητα στην οποία να μην έχει τραγουδήσει, και αυτό είναι η απόδειξη το πόσο αγαπητός είναι απ' όλο το κόσμο.

Αυτό το διάστημα τον βρίσκουμε να κάνει δυναμική επιστροφή δισκογραφικά με ένα καινούριο επερχόμενο Album με τίτλο "Ελεύθερος και Ωραίος", ενώ στις 24 Απρίλη 2017 κυκλοφόρησε ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ σέ ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Νάζη με τίτλο "Πωπωπω" σε στίχους Χριστόδουλος Σιγανός & Valentino, ενώ την μουσική υπογράφει ο Χριστόδουλος Σιγανός.

Πάμε να ακούσουμε τι μας αποκάλυψε για τα επαγγελματικά σχέδια του, την τωρινή ζωή του, την κόρη του Κόνι και τα δισκογραφικά του  βήματα στο βίντεο που ακολουθεί...

Λάρισα 19/11/2012: Η συνέντευξη του Στάθη Ψάλτη στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Πάντα με σεβασμό εις την μνήμη του.

Ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες να ζήσω κάποια λεπτά δίπλα σου..
..Καλό ταξίδι Στάθη Ψάλτη.!

Το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας επισκέφθηκε η επιθεώρηση της χρονιάς «Γίναμε Βουλή Καλλιγραφία» την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012 στα πλαίσια περιοδείας που ξεκίνησε τον Οκτώβριο από την Καλαμάτα και περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.,με μια και μόνο στάση σε κάθε πόλη.

Ο Στάθης Ψάλτης και η Μάρθα Καραγιάννη, πλαισιωμένοι από τους Σόφη Ζαννίνου, Βασίλη Κούκουρα, Χριστίνα Ψάλτη, Πέννυ Σταθάκη, Τίσσα Βασιλάκη, Μαρία Σικιανάκη, τον Ντίνο Σπυρόπουλο και τον Βασίλη Ζωνόρο δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του και στη τρόικα και δεν χαρίζονται σε κανέναν.

Ξέκλεψα από τον Στάθη Ψάλτη τέσσερις ερωτήσεις μετά το τέλος της παράστασης και όπως πάντα πρόθυμος τα είπε όλα σε έναν μονόλογο... όπως ο ίδιος μας είχε συνηθίσει ...να κλέβει ακόμη και με μονόλογο όλη την παράσταση...

Η συνέντευξη του Μιχάλη Παπαματθαίου στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo)

Ο Μιχάλης Παπαματθαίου επιστρέφει μετά από μια τριετή σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων και πάλι στο επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη της Λάρισας.

O αγαπημένoς τραγουδιστής όλων των εποχών μας άνοιξε την καρδιά του και μας εκμυστηρεύτηκε όλα τα τελευταία νέα της τωρινής του επαγγελματικής ζωής, όπως επίσης και για το πως προέκυψε η γνωριμία του με τον Νίκο Σκούφα, για τα γεγονότα από τα χρόνια στο Buzios και το Φάληρο, τα σχέδια του για το άμεσο μέλλον και πολλά άλλα.

Πάμε να δούμε τι μας αποκάλυψε μία ημέρα πριν το μεγάλο "Grand opening" στο Starz Live Club...

Η συνέντευξη του Λάμπρου Τζούμα στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Ο Λάμπρος Τζούμας είναι ένας νέος σε ηλικία ταλαντούχος καλλιτέχνης με εικοσαετή εμπειρία στο Ελληνικό τραγούδι. 

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκινησε από τα νυχτερινά κέντρα της πόλης του Βόλου όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε,  και στην  συνέχεια εξαπλώθηκε και στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίστηκε σε μεγάλες πίστες όπως το Θέατρο Αυλαία, Μαμούνια live, Zaira live, Οδός Ανθέων, Νύχτες live..., και συνεργάστηκε με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Σταμάτης ΓονίδηςΠίτσα ΠαπαδοπούλουΝίκος ΜακρόπουλοςΧάρης ΚωστόπουλοςΛίτσα ΓιαγκούσηΣταμάτης ΚόκκοταςΓιάννης ΒογιατζήςΛένα Παπαδοπούλου και τους αείμνηστους Πόντιους Χρύσανθο και θεόδωρο Παυλίδη κ.α.

 Τον Ιούνιο του 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο «Πως μπορώ να σε ξεχάσω», και το δεύτερο με τίτλο «Φταίω εγώ», ενώ το τρίτο του single κυκλοφορεί το 2014 με τίτλο «Με πονάς» σε στίχους και μουσική και τα 3 single του Θάνου Ζούρη & του ίδιου του Λάμπρου Τζούμα.

Αυτή την στιγμή ετοιμάζει ένα digital single από την μεγάλη αναπτυσσόμενη στο χώρο δισκογραφική εταιρία "Real Music", και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα .!

Πάμε να δούμε τι μας είπε ο ίδιος για όλη την επαγγελματική καριέρα του αλλά και για τα νέα καλλιτεχνικά και προσωπικά του σχέδια στην τηλεοπτική συνέντευξη που μας παραχώρησε..

Η συνέντευξη του Μπάμπη Κατσίκα στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Ο Μπάμπης Κατσίκας έχει συνεργαστεί επί σκηνής με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής δισκογραφίας όπως ο Πασχάλης Τερζής, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Στέλιος Ρόκκος, η Σοφία Αρβανίτη κ.α, και επί 14 ολοκληρα έτη συνεργάζεται με τον Νίκο Κουρκούλη όπως επίσης και με πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Με μια ιδιαίτερα εκφραστική χροιά στο κλαρίνο και με μια αισθητικά άρτια σκηνική παρουσία έγινε γνωστός και αγαπητός στο Ελληνικό κοινό από τις εμφανίσεις του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στο εξωτερικό. Παρά την μεγάλη του μουσική σταδιοδρομία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης τον κέρδισε η Λάρισα, η πόλη όπου γεννήθηκε, ζει και εργάζεται.


Μετά από μια πορεία πολλών μουσικών ετών ο Μπάμπης Κατσίκας έχει αγαπηθεί και είναι μία από τις πρώτες επιλογές στην διασκέδαση του κόσμου.

Πάμε να δούμε όμως τι μας είπε ο ίδιος στην τηλεοπτική συνέντευξη που μας παραχώρησε... 

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com