Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Η συνέντευξη του Μιχάλη Παπαματθαίου στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo)

Ο Μιχάλης Παπαματθαίου επιστρέφει μετά από μια τριετή σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων και πάλι στο επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη της Λάρισας.

O αγαπημένoς τραγουδιστής όλων των εποχών μας άνοιξε την καρδιά του και μας εκμυστηρεύτηκε όλα τα τελευταία νέα της τωρινής του επαγγελματικής ζωής, όπως επίσης και για το πως προέκυψε η γνωριμία του με τον Νίκο Σκούφα, για τα γεγονότα από τα χρόνια στο Buzios και το Φάληρο, τα σχέδια του για το άμεσο μέλλον και πολλά άλλα.

Πάμε να δούμε τι μας αποκάλυψε μία ημέρα πριν το μεγάλο "Grand opening" στο Starz Live Club...


Μιχάλη ξεκινάς καινούρια συνεργασία με το νέο Starz live Club. Πότε ανοίγετε και τι διαφορετικό έχετε να παρουσιάσετε;
Ανοίγουμε το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου με ένα νέο νεανικό σχήμα, σε έναν καινούριο, μεγάλο και όμορφο διακοσμημένο χώρο όπως αρμόζει σε ένα νυχτερινό κέντρο σαν το Starz. Τώρα τα προγράμματα είναι πάνω κάτω τα ίδια παντού, το διαφορετικό που θα έχουμε εμείς είναι ότι δεν θα έχουμε πίστα, θα έχουμε πασαρέλα και χωρίς πρώτα και δεύτερα τραπέζια. Θα είναι ένα μαγαζί του στυλ Club - μπουζούκια γεμάτο καναπέδες και ο κόσμος θα διασκεδάζει επί τούτου με την παρέα του.

Πόσες ημέρες θα είστε ανοιχτά και μέχρι πότε;
Θα είμαστε ανοιχτά το διήμερο Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα. Για όλο το επόμενο διάστημα από Πέμπτη έως και Σάββατο και για όλο το καλοκαίρι.

Με ποιους καλλιτέχνες θα συνεργαστείς;
Με τον Νίκο Σκούφα, την Γεωργία Μαυρουδή, την Κάτια Σαμαντζή και την Μαρία Ζούκα. 
Με τον μαέστρο Γιώργο Στεφανή, τον Θανάση Λάττα στο μπουζούκι και άλλους γνωστούς μουσικούς.
Τι είδος μουσικής θα παίζετε;
Τα πάντα. Θα έχουμε ένα πλήρες ρεπερτόριο και μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών που θα καλύπτουμε όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες, από λαϊκά, ξένα, ποπ και ροκ, μέχρι και κομμάτια του χθες και του σήμερα. 

Από που γνωρίζεσαι με τον Νίκο Σκούφα;

Τον Νίκο τον γνώρισα το 2001 στα Τρίκαλα, μόλις είχε τελειώσει το λύκειο και είχε βγει στο τραγούδι. Είναι δικό μου παιδί, από την σχολή «Παπαματθαίου». Συνεργάστηκα μαζί του εκείνη την εποχή, τριάδα με τον Κώστα Καραφώτη, και παρ’ότι ήταν πιτσιρικάδες, στην δουλειά επάνω με βγάλαν ασπροπρόσωπο.

Δισκογραφικά τι ετοιμάζεις;

Βγάζω ένα cd για τα 25 χρόνια δισκογραφίας, από το 1992 έως το 2017, από τα εκατό 
δισκογραφικά μου κομμάτια θα βγουν τα 30 καλύτερα, και θα κυκλοφορήσει το cd ή μέσα στο καλοκαίρι ή την αρχή της Άνοιξης για την καινούρια σεζόν.

Τρία χρόνια πριν εμφανιζόσουν στο Buzios και τα τρία τελευταία στο Φάληρο. Μίλησέ μας για αυτήν την διαδρομή.
Το Buzios ήταν ένα πολύ καλό και μεγάλο μαγαζί, είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, εκείνη την περίοδο και προς το τέλος της συνεργασίας μας εμφάνισα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στο ισχίο μου και ήταν αδύνατον να μπορέσω να ακολουθήσω τις αυξημένες απαιτήσεις των μεγάλων μαγαζιών. Είχα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με μόσχευμα και οι αντοχές μου στην πίστα ήταν μειωμένες, για τον λόγο ότι έπρεπε πιο πολύ να ξεκουράζομαι. Όταν άρχισα να επανέρχομαι στην αρχική φυσική μου κατάσταση αλλά με λιγότερους πόνους τότε συνεργάστηκα με το Φάληρο και ευχαριστώ κιόλας όλη την νεολαία, που από το Buzios με ακολούθησε και εκεί  και έφερε "φρέσκο¨αέρα στο μαγαζί.
Τώρα που αποκαταστάθηκε πλήρως η υγεία μου ξαναγύρισα στις μεγάλες πίστες και στις αυξημένες απαιτήσεις και υποχρεώσεις μου.

Πως αισθάνεσαι που μετά από τρία χρόνια αλλάζεις επαγγελματικό χώρο και τι γεύση σου άφησε το Φάληρο σαν μαγαζί;
Νιώθω λίγο περίεργα και θα σου πω γιατί ...για 18 χρόνια δούλευα στο Buzios, τα μεγάλα μαγαζιά κλείνανε σταδιακά εκείνα τα χρόνια, πήγα στο Φάληρο στην συνέχεια και η προσαρμογή μου ήταν λίγο περίεργη, ευτυχώς για εμένα πάνω στην εβδομάδα προσαρμόστηκα. Το Φάληρο μου έχει αφήσει μια πολύ καλή λαϊκή γεύση.

Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον;

Είμαι πολύ αισιόδοξος, τώρα γυρίζουν πάλι όλα τα πράγματα, πιστεύω πως στο μέλλον θα ανοίξουν και άλλα καινούρια μαγαζιά και ο κόσμος θα ξαναγυρίσει πάλι στο καλό λαϊκό τραγούδι.
Θες να πεις κάτι στον κόσμο, που όλα αυτά τα χρόνια σ’αγαπάει και σε ακολουθεί πιστά;
Ναι θέλω να πω "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρουσία σας σε όποιο χώρο και αν βρέθηκα, όπως επίσης και για όλες τι Δευτέρες που με τιμήσατε στο Piatelas, αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα, από εκεί με την αγάπη σας μου δώσατε το βήμα να βρίσκομαι σήμερα στο Starz".
Να ευχαριστήσω και τον επιχειρηματία του Starz τον Δημήτρη Κοτρώτσο που μου εμπιστεύτηκε αυτήν την θέση και ελπίζω να φανώ αντάξιος της πρότασής του.

Να σε ευχαριστήσουμε πολύ Μιχάλη Παπαματθαίου και να σου ευχηθούμε σαν Λαρισόραμα καλό ξεκίνημα και καλή σεζόν και σαν Νικολέτα να σου ευχηθώ καλή τύχη, να είσαι υγιής , κάθε καλή αρχή και να βρίσκεσαι πάντα ψηλά με πολλές καλές επαγγελματικές επιτυχίες.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εγώ ...καλή επιτυχία και καλή πραγματοποίηση των στόχων σας στο larissorama.gr και σε εσένα προσωπικά, να συνεχίσεις έτσι δυναμικά και τόσο δημιουργικά, αυτό που κάνεις.
                                     Μιχάλης Παπαματθαίου 2017®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com