Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Η γλυκύτατη Άννα Φλωρινιώτη μας δίνει τις καλύτερες ευχές για το 2019.! (Vid)

H αέναη και ήρεμη παρουσία Άννα Φλωρινιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πειραϊκή. Τελειώνοντας το Λύκειο σπούδασε κλασικό
μπαλέτο και μοντέλο στη σχολή της Κρίστης Κρανά, και το όνειρό της από μικρή ηλικία ήταν να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα της συνεχίζοντας την ιστορία του σεμνά και ταπεινά.

Στα 15 της η Άννα ξεκίνησε να ασχολείται με τα καλλιτεχνικά ως χορεύτρια πλαισιώνοντας τον πατέρα της Γιάννη Φλωρινιώτη στα shows του μέχρι που έγινε η αποκλειστική παρτενέρ του στην πίστα αλλά και στη δισκογραφία. 

Επειδή ήθελε να δουλεύει παράλληλα με το σχολείο, ο μπαμπάς της 
μετά το show την γύριζε στο σπίτι αμέσως προκειμένου να είναι συνεπής όσο στις επαγγελματικές τόσο και στις μαθητικές της υποχρεώσεις.
Στο σήμερα η Αννούλα Φλωρινιώτη όπως την αποκαλεί ο περισσότερος κόσμος, εκτός από πετυχημένη μητέρα, έχει και μια εξίσου επιτυχημένη καριέρα, αφού εξακολουθεί να εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Φλωρινιώτη σε διάφορα καλλιτεχνικά show σε Ελλάδα & εξωτερικό, και να μονοπωλεί την αγάπη και την προσοχή του κόσμου με το τόσο low profil της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ας δούμε όλα όσα μας είπε για το επαγγελματικό της πρόγραμμα αλλά και τις ευχές που έδωσε για όλους εσάς μέσα από το volosvents.gr.!



Συνέντευξη & Video: Νικολέτα Κουλέτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com