Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ο λαϊκός ερμηνευτής Γιάννης Κόλλιας & οι ευχές του για τη νέα χρονιά.! (Vid)

Ο λαϊκός ερμηνευτής Γιάννης Κόλλιας είναι τραγουδιστής & Συνθέτης.
Κατάγεται από μουσική οικογένεια καθώς ο θείος του, αδερφός του πατέρα του, ήταν ο γνωστός και αείμνηστος τραγουδιστής Κώστας Κόλλιας ο οποίος έκανε το μεγάλο «μπαμ» & εκτόξευσε την καριέρα του στη νυχτερινή ζωή του 1980 με το διαχρονικό «έρωτα μου αγιάτρευτε» των Τάκη Σούκα & Ηρακλή Παπασιδέρη. 


Ο πρώτος δίσκος του Γιάννη Κόλλια κυκλοφόρησε το 1985 από την πολυφον με τίτλο "Κρίμα τα ξενύχτια μου". Έκτοτε μπήκε στο χώρο της δισκογραφίας και των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης σε μια εποχή «δίκοπο μαχαίρι», όπου μεσουρανούσε το κλασικό λαϊκό τραγούδι και μαζί του ονόματα όπως του Στράτου Διονυσίου, του Γιώργου Μαργαρίτη, του Δημήτρη Μητροπάνου, του Τάκη Μουσαφίρη, του Σπύρου Παπαβασιλείου αλλά και την δισκογραφική, επιστροφή το 1987 του Στέλιου Καζαντζίδη, και κατάφερε να παραμείνει μέχρι και σήμερα ενεργός στη θέση αυτή. 
Αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο KOMBOS Live Stage με τον Άγγελο Δαδάρο, ενώ τα τελευταία χρόνια εκτός από τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα της Ελλάδας & του εξωτερικού, ο Γιάννης ασχολείται και με την σύνθεση τραγουδιών.


Πάμε να δούμε όλα όσα μας είπε για την ενεργή επαγγελματική του ζωή αλλά και τις Πρωτοχρονιάτικες ευχές που έδωσε για όλους εσάς.!



Συνέντευξη & Video: Νικολέτα Κουλέτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com