Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ο Γιώργος Λαμπάτος μοιράζεται μαζί μας όλα τα επαγγελματικά του νέα & μας γεμίζει ευχές για το 2019.! (Vid)

Ο γλυκύτατος ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος άρχισε την καριέρα του ως μουσικός σε παιδικές παραστάσεις, αλλά γρήγορα πέρασε στο εμπορικό θέατρο και στην τηλεόραση, από όπου έγινε δημοφιλής στο ελληνικό κοινό.


Μέσα από συνεργασίες του με καταξιωμένους του χώρου καλλιτέχνες όπως ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Στάθης Κακκαβάς κατάφερε και εδραιώθηκε στο Ελληνικό θεατρικό σανίδι.
Τελείωσε την Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, και το 1989 πήρε τον πρώτο ρόλου το στη σειρά «Το συνεργείο» και τρία χρόνια αργότερα έπαιξε στα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», «13ο κιβώτιο» και «Χάι Ροκ», που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Η επόμενη επιτυχία του ήρθε το 1994 με το «Λαβ σόρρυ» και ακολούθησαν οι (μεμονωμένες) συμμετοχές του στα σίριαλ «Τζιν και Τσέρρυ», «Κωνσταντίνου και Ελένης». Το 2004 εμφανίστηκε στην κωμωδία «Μη μασάς το παραμύθι», ενώ το 2008 έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Κόκκινο δωμάτιο».
Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής έχει πάρει μέρος σε πέντε βιντεοταινίες, αντίστοιχες τηλεοπτικές θεατρικές παραστάσεις, ενώ σταθμοί στην καριέρα του ήταν το «Ρεμπέτικο» και «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας» στο Εθνικό Θέατρο. 
Στα χρόνια της καριέρας του συνεργάστηκε σε μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, όπως τα «Ελλάς κατόπιν αορτής» με τον Λάκη Λαζόπουλο, «Το αταίριαστο ζευγάρι», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Κατά λάθος αστυνομικός», «Ο Ηλίας του 16ου» με τον Μάρκο Σεφερλή, «Πες τα όλα», «Ο μαμάκιας» και τελευταία στην επιθεώρηση «Οικογένεια ΣΟΪ-ΜΠΛΕ», ενώ κινηματογραφικά το 2014 κέρδισε σημαντικές κριτικές για την ερμηνεία του στην ταινία «Η κούκλα» του Αντώνη Μανδρανή ενώ επίσης έχει συμμετάσχει και σε αρκετές τηλεοπτικές διαφημίσεις σε Ελλάδα & Κύπρο.


Εμείς στο σήμερα τον συναντήσαμε στο πολυχώρο Αυλαία στο Πειραιά όπου εμφανίζεται στην υπερεπιθεώρηση "Άρχισαν τα όργανα" και του αποσπάσαμε όλα τα τελευταία επαγγελματικά του νέα καθώς και τις βαθύτερες ευχές του για τη νέα χρονιά.!

Πάμε να τον ακούσουμε μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.!


Συνέντευξη & Video: Νικολέτα Κουλέτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com