Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ο μίμος Χρήστος Τσικνιάς μιμείται την Άντζελα Δημητρίου & μας δίνει τις καλύτερες πρωτοχρονιάτικες ευχές του.! (Vid)

Ο φοβερός, ξεχωριστός & ταλαντούχος μίμος Χρήστος Τσικνιάς, άριστος μαθητής του Μπουρνέλη, μας υποδέχθηκε στο καμαρίνι του στο πολυχώρο Αυλαία στο Πειραιά όπου εμφανίζεται αυτό το διάστημα με ένα δικό του μοναδικό show
στην υπερεπιθεώρηση "Άρχισαν τα όργανα", γεμάτος εξωστρέφεια, κέφι και πολύ γέλιο και μας έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος με μια μίμηση, αυτή της Άντζελας Δημητρίουπου σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια ακόμη και αν δεν θες η δεν έχεις όρεξη.

Ο ανερχόμενος stand up comedian και μίμος Χρήστος Τσικνιάς κάθε φορά «φέρνει» με μπρίο στη σκηνή τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Ηλία Ψινάκη, το Σάκη Ρουβά, την Άντζελα Δημητρίου, την Πάολα, τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Γωγώ Τσαμπά, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, και πολλούς ακόμα αγαπημένους αστέρες του τραγουδιού και της ηθοποιίας που όλοι αγαπήσαμε και ταυτιστήκαμε μέσα από τις εκπληκτικές μιμήσεις του σε ένα φανταστικό ComedyShow.
Ο Χρήστος είναι ένα νέο αστέρι στις μιμήσεις και όπως κατά καιρούς τον έχουν χαρακτηρίσει στα Αθηναϊκά στέκια πρόκειται για τον νέο Τάκη Ζαχαράτο.

Ας παρακολουθήσουμε τι δήλωσε στο τηλεοπτικό φακό του Volosevents.gr και τι ευχές μας έδωσε να μεταφέρουμε για όλους εσάς.!

Συνέντευξη & Video: Νικολέτα Κουλέτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com