Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης αποχαιρετά τη χρονιά & καλωσορίζει με νέα σχέδια γεμάτος ευχές το 2019.! (Vid)

Ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης έγινε ηθοποιός από σύμπτωση. 
Ξεκίνησε από τον κινηματογράφο πρώτα όταν ήταν ακόμη μαθητής στην Α’ Λυκείου. Στο διπλανό του διαμέρισμα έμενε ο ηθοποιός Ανδρέας Ντούζος και του είχε είπε ότι ο γιος του ο Στήβ θα έκανε μια ταινία τότε την “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” το Νο2 και ζητούσε νέα παιδιά για να κάνουν τους μαθητές. 

Αυτή η ταινία έπαιξε μεγάλο ρόλο στη μετέπειτα επαγγελματική ζωή του καθώς ήταν η πρώτη του εμπειρία και τα πρώτα του χρήματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. 

Στην ταινία γνώρισε τον Γιάννη Γαβαλά που είχε τότε την παιδική σκηνή το “Θέατρο Νεολαίας” μαζί με την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Νίκο Παπαδόπουλο όπου θα ανέβαζαν το “Άσχημο παπάκι” και του πρότειναν ένα ρόλο. Αυτό ήταν και το καθοριστικό “βάπτισμα” του και στο θέατρο.
Εμείς είχαμε την τύχη να συναντήσουμε τον Σπύρο στο πολυχώρο αυλαία στο Πειραιά όπου και εμφανίζεται αυτό το διάστημα στην επιθεώρηση "Άρχισαν τα όργανα" και του αποσπάσαμε κάποιες ερωτήσεις για τα νέα του σχέδια καθώς και για τα γυρίσματα της νέας ταινίας “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” Νο5 που προσεχώς θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας.

Πάμε να ακούσουμε και να δούμε όσα μας εκμυστηρεύτηκε


Συνέντευξη & Video: Νικολέτα Κουλέτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com