Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Η εκρηκτική Θεσ/νικιά παρουσιάστρια "Κασσάνδρα Κανιόγλου" αναστατώνει τα πλατό με τη παρουσία της!

Η ανερχόμενη και εκρηκτική παρουσιάστρια Κασσάνδρα Κανιόγλου, το γνωστό "Πολυεργαλείο" όπως κατά καιρούς την έχουν χαρακτηρίσει στα Θεσσαλονικιότικα στέκια και όχι μόνο (και τεκμηριώνουμε παρακάτω το γιατί), είναι η πρώτη τηλεοπτική παρουσιάστρια που ξεκίνησε live εκπομπή στη Θεσσαλονίκη, και η μοναδική που φιλοξενεί επώνυμους καλλιτέχνες σε τοπικό κανάλι ... και που δέχονται να πάνε φυσικά!
kassandra top
Η Κασσάνδρα, ξεκίνησε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της στα 26 της χρόνια περνόντας αρχικά  από το Βεργίνα tv, στη συνέχεια από το γνωστό Europe1 και στη συνέχεια εμφανίστηκε στο Αθηναικό High tv ως βασικό μέλος πλάι στη Γωγώ Γαρυφάλλου, ενώ πρόσφατα της έγινε πρόταση από μεγάλο κανάλι όπου βρίσκονται σε συζήτηση για κάτι καινούριο, και εμείς βρισκόμαστε σε αναμονή!

Για τρίτη σεζόν φέτος, η νεαρή παρουσιάστρια θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της στην οθόνη με την τηλεοπτική της εκπομπή "ThessΠαρεάκι" ενώ ταυτόχρονα θα εκπέμπει και από τα fm μέσα από γνωστή ραδιόφωνική εκπομπή.
kassandra 3
Η πληθωρική οντότητα της Κασσάνδρας "γεμίζει" κάθε φορά με την παρουσία της το γυαλί και φροντίζει πάντα να δίνει μία εκθαμβωτική νότα, μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές μιας και σαν Θεσσαλονικιά επιχειρήματας ντύνεται "αφοπλιστικά" με ρούχα από το Show room της το γνωστό "Merakee" ...ενώ από τον Μάιο του 19' και για όλο το καλοκαίρι ετοιμάζει και μεγάλες παρουσιάσεις Fashion show.
Παράλληλα με όλα τα επιτεύγματά της η δραστήρια 34χρονη στο παρελθόν έχει περάσει και από τις πίστες, και αυτό το διάστημα την βρίσκουμε να ετοιμάζει το πρώτο της τραγούδι με τίτλο "Το πάθος σου απόψε ζητάω" σε στοίχους του γνωστού Dj και μουσικού παραγωγού Dj alen kan, ενώ ταυτόχρονα κατεβαίνει και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη και την "Δύναμη Πολιτών".
kassandra 1
Η «Πυθία της Θεσσαλονίκης» όπως την έχουν χαρακτηρίσει φιλικοί και επαγγελματικοί κύκλοι, εδώ και 17 χρόνια δε ξεχνάει να ασχοληθεί καθημερινά και με το φυσικό της ταλέντο, τις Αστρολογικές & Μελλοντικές προβλέψεις "Μελλον & Κασσανδρες" αφού σημειώνει σε όλο τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και κοινωνικό χώρο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ που για διαφορετικούς λόγους κρέμονται όλοι από τα χείλη της για εύστοχες προβλέψεις.
kassandra 7
Το τελευταίο διάστημα η διάσημη παρουσιάστρια, εκφωνήτρια, μελλοντολόγος, επιχειρηματίαςκαλλιτέχνης & δημοτική σύμβουλος, Κασσάνδρα Κανιόγλου δηλώνει ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ και εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία και εξέλιξη σε όλους τους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής γιατί όπως και η ίδια δηλώνει
"Τα θέλω όλα η τίποτα, το μέτριο με σκοτώνει!"
kassandra 6
Βρείτε την Κασσάνδρα Κανιόγλου
Στο Facebook
Στο ThessΠαρεάκι
Στο YouTube
Στο Μελλον & Κασσανδρες
Στο Show room Merakee
kassandra 8kassandra 5kassandra 9kassandra 4kassandra 2
Kassandra Kanioglou 2019®

1 σχόλιο:

  1. Titanium Glasses - T-Titanium Art
    Titanium Glasses titanium meaning · The titanium curling wand Tithin-stone Glasses (The titanium belly rings Tithin-stone Glasses) - T-Titanium Art · Glasses of the World. Titsium glass glass 2020 ford ecosport titanium are known as $10.00 · ‎Out of stock titanium bikes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com