Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO:Ο Αγιασμός της Χρυσής Αυγής στην ΛΑΡΙΣΑ



Τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκαν χθες 24/11 νωρίς το απόγευμα παρουσία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου ,Στελεχών και Βουλευτών του Λαϊκού Κόμματος .


Στον χώρο της εκδήλωσης παρόντες ήταν τα μέλη του συνδέσμου οι οποίοι φώναζαν συνθήματα ενώ παρευρέθησαν και αρκετοί κάτοικοι της Λάρισας για να

στηρίξουν με την παρουσία τους την αποψινή τελετή.

Την τέλεση του αγιασμού έκανε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνάτιος με την προσέλευση του Ν. Μιχαλολιάκου στα γραφεία του κόμματος στον 2 όροφο, παρουσία λίγων .
Στην συνέχεια έγινε η καθιερωμένη ομιλία βουλευτών και στελεχών του κόμματος και κατόπιν του Κου Μιχαλολιάκου στον εξωτερικό χώρο της εκδήλωσης επί της οδού 23ης οκτωβρίου 9.
Ο κος Μιχαλολιάκος ξεκίνησε την ομιλία του ενάντια στο κυβερνητικό δίπολο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  λέγοντας «Μας φτάσανε στο Αμήν,στην χρεοκοπία,στην ανυποληψία,στην κατάθλιψη και στις αυτοκτονίες και αυτο το λέω εδώ σε μια από τις πιο παραγωγικές  περιοχές της χώρας.Όμως χέρσαια τα περισσότερα χωράφια του κάμπου και άσπαρτα,τα εργοστάσια κλειστά ποιοι τα έκαναν όλα αυτά,ποιοι κλέψανε τον ιδρώτα του λαού και φτάσαμε στην λεηλασία  ?Αυτοί που μας κυβέρνησαν οι πολιτικάκιδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην Χ.Α τονίζοντας «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια φωτοβολίδα,δεν είναι κάτι που ήρθε από το πουθενά,χρόνια σκληρά έχουμε πίσω μας και χρόνια τα οποία οι περισσότεροι δεν γνωρίζεται. Πριν ακόμη εκδοθεί το περιοδικό Χ.Α είχα την τιμή για λόγους πολιτικούς να βρίσκομαι μαζί στο ίδιο κελί με έναν αγαπημένο μου φίλο,μ’έναν αδερφό μου τον Θανάση Καρακατσάνη,που οι οποίοι τότε μας καθαίρεσαν  από έφεδρους αξιωματικούς των λόχων ορεινών καταδρομών γιατί θέλαμε λέει την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.Ποιο ήταν αυτό το Δημοκρατικό πολίτευμα τότε? αυτό που κατάντησε σήμερα την Ελλάδα στα σημερινά χάλια,στην πείνα,στην εκχώρηση  της εθνικής κυριαρχίας με τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο,με την Κύπρο μας να βρίσκεται στα χέρια των Τούρκων,με τους πράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη να κάνουν τα όσα κάνουν,να λεηλατούν όχι μόνο το όνομά μας αλλά και την ίδια την οικονομία της Μακεδονίας μας».
Επιτέθηκε στη  πορεία  ενάντια στα Μέσα ΜαζικήςΕνημέρωσης και συγκεκριμένα στο MEGA λέγοντας πως είναι το κανάλι της διαπλοκής των εργολάβων,στην Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ και στο σχόλιο που έκανε στους «Πρωταγωνιστές» του mega λέγοντας πως «Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οικονομικό, είναι η Χρυσή Αυγή,την σκυτάλη πέταξε στην κυβέρνηση για άλλη μια φορά αποκαλώντας τους «ψαλιδόκωλους και επαγγελματίες; πολιτικάκιδες ,τζάκια 3ης και 4ης γενιάς «.
Τέλος επεσήμανε πως αν ποτέ η Χ.Α αν έρθει ποτέ στην εξουσία, ο απλός λαός ,οι αληθινοί Έλληνες θα βρεθούν στην εξουσία.
Μετά και την ολοκλήρωσε τις ομιλίας ακολούθησε  μπουφές στα γραφεία και πορεία μελών προς το κέντρο της πόλης ενώ για όσους αποφάσισαν να παραμείνουν στον πεζόδρομο υπήρξε πάγκος  και η δυνατότητα  αγοράς  Τ-Shirt,κούπες και μπρελόκ, άλλα  με συνθήματα  του κόμματος και άλλα με εμβλήματα ,ενώ δεν έλειψε και η  διανομή βιβλίου  εκ μέρους του συνδέσμου , με τίτλο «Το φίδι» -Τιμής Ένεκεν, συγγραφή του Δικηγόρου Μιχαήλ Αρβανίτη.
Αστυνομική δύναμη  είχε καταλάβει περιφερειακά  τους δρόμους γύρω από τα γραφεία της οργάνωσης χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί να επέμβει.

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΟΥΛΕΤΣΙΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com