Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Wabba 2012 Novotel

Την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν έκανε και φέτος το Πρωτάθλημα Bodybuilding και Fitness WABBA 2012 το οποίο έλαβε χώρα στο κέντρο των Αθηνών, στο Ξενοδοχείο Novotel την Κυριακή 27 Μαΐου 2012.

Οι συμμετοχές ήταν αρκετές και
πλήθος κόσμου μικρών και μεγάλων κατέκλυσαν τον υπόγειο χώρο του ξενοδοχείου για να απολαύσουν το υπερθέαμα των πιο γυμνασμένων κορμιών της Ελλάδας !!





Ένα γεγονός που συγκλόνισε αρκετούς από εμάς και που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας είναι η αλλαγή κατηγορίας της συμμετέχων αθλήτριας Λίντας Κουλέτσιου απο τον Βόλο,που ενώ για μήνες τώρα προετοιμαζόταν για την κατηγορία fitnness τελευταία στιγμή στους προκριματικούς της αλλάξαν κατηγορία και την μετέφεραν στιην κατηγορία bodybuilding με κοπέλες οι οποίες ζύγιζαν 70 κιλά ενώ η Ευαγγελία (Λίντα) 49 κιλά.

Αυτές είναι οι τραγικές αλλαγές που συμβαίνουν στον χώρο των αγώνων και στοιχίζουν τον πρώτο τίτλο σε αθλήτριες με πραγματικές ικανότητες, με μεγάλη προσπάθεια και στέρηση για την πρώτη θέση  που κατεβαίνουν στους αγώνες δίχως στεριδοειδή και αναβολικά ..



Εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην Λίντα και να της μεταφέρουμε όλοι μαζί πως άξιζε και αξίζει την πρώτη θέση γιατί ο πήχης της είναι αρκετά υψηλός και ευρωπαικός !!





Αυτές οι τροποποιήσεις και τα  lobby στην Ελλάδα είναι που μας φέρνουν καθημερινά και πιο κοντά στην αλλοίωση του αποτελέσματος και την απόκρυψη των συμφερόντων για να πάει ο κόσμος μας μπροστά  με υγιής κόπους και αξιακά αποτελέσματα!!

Δείτε φώτος























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com