Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 3ΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ

Στην οδό Πλατάνων, 100 περίπου μέτρα από την κεντρική οδό Θησέως, απέναντι ακριβώς από το καταπράσινο ρέμα της Εκάλης, συνδέονται τα πλεονεκτήματα της εύκολης προσπέλασης προς την Αθήνα και την Εθνική οδό προς
Λαμία, με την ηρεμία του φυσικού χώρου, το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον και την ανεμπόδιστη θέα. 


Συνδυάζοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της
αρχιτεκτονικής σύνθεσης και την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα, δημιουργείται ένα ιδεώδες οικιστικό σύνολο, μια πραγματικά πρότυπη πρόταση διαβίωσης.


Σε οικόπεδο 1.000 τ.μ. Με μεγάλη εγκάρσια κλίση, που εξασφαλίζει σ’ όλες της κατοικίες ανεμπόδιστη θέα προς το ρέμα της Εκάλης κατασκευάζονται τρεις κατοικίες με ιδιωτική πισίνα, που αναπτύσσονται σε 3 επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο, α’ όροφο) που καλύπτονται με κεραμοσκεπή στέγη. Σε ένα τέταρτο επίπεδο, στη στάθμη του β΄ υπογείου δημιουργείται κλειστός χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Οι κατοικίες συμπληρώνονται λειτουργικά με ημιυπαίθριους χώρους, βεράντες και κήπους ενώ στα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά διαθέτουν όλες τις επιλογές της πολυτελούς κατοικίας.

Η υψηλή αισθητική των όψεων με εξαιρετική ογκοπλασία , επενδύσεις από πέτρα, μεγάλα ανοίγματα και επιφάνειες διαμορφωμένες με περσίδες, δημιουργεί ένα ιδιαίτερο έργο σύγχρονης αρχιτεκτονικής αντίληψης. Οι κατοικίες συμπληρώνονται από μια πολυτελέστατη γκάμα επιλογών στα υλικά των δαπέδων, μπάνιου, κουζίνας, κουφωμάτων, τζακιών και αποτελούν ένα αρχιτεκτονικό σύνολο αντάξιο της θέσης και της αξίας του οικοπέδου. 



 Α΄ ΟΡΟΦΟΣ


 ΙΣΟΓΕΙΟ




 ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΠΙΣΙΝΑ
 ΙΣΟΓΕΙΟ










 PLAY ROOM ΥΠΟΓΕΙΟ








 ΓΚΑΡΑΖ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ




 ΠΙΣΙΝΑ




 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΨΗ














 ΙΣΟΓΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ




















 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΨΗ












ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 6978 618119 -ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.pssiit.blogspot.com

www.pssiit.blogspot.com